Список на технички служби и правни лица за технички преглед овластени за вршење на идентификација и идентификација и оцена на техничка состојба на возилата кои може да издаваат Согласност за регистрација на трактор и/или тракторска приколка

  • email Емаил на пријател
  • print принт верзија
Тагови
Нема тагови за овој текст
КОРИСНИ ЛИНКОВИ