Информации од Јавен Карактер

Насловна | Односи со јавноста | Информации од Јавен Карактер

Полагање на стручни испити

Локација на испитен центар:ул. Христо Смирненски бр. 30 ламела 1 (види на сликата)   СТРИМИНГ ЗА ПОЛАГАЊЕ НА ИСПИТИ Камера 1 Камера 2         ...
[повеќе]
вкупно: 10 | прикажани: 1 - 10
КОРИСНИ ЛИНКОВИ