Полагање на стручни испити

Локација на испитен центар:
ул. Христо Смирненски бр. 30 ламела 1


(види на сликата)


 

СТРИМИНГ ЗА ПОЛАГАЊЕ НА ИСПИТИ

Камера 1

Камера 2

 

 

 

 

  • email Емаил на пријател
  • print принт верзија
Тагови
КОРИСНИ ЛИНКОВИ