Односи со јавноста

Насловна | Односи со јавноста

И З В Е С Т У В А Њ Е за Start Up камп во Риека, Хрватска 20-24 мај 2013

Амбасадата на САД во Загреб во соработка  со CISEX, бизнис инкубаторот  STEPRi, Универзитетот во Риека, CRANE и ZIP ќе биде домаќин на вториот Start Up
[повеќе]

Продолжен рокот за Еурокомпозит

  На 130. седница на Владата на Република Македонија одржана на 16.04.2013 година беше разгледана и усвоена Информацијата за продолжување на рокот по Јавниот повик за ...
[повеќе]
вкупно: 2 | прикажани: 1 - 2
КОРИСНИ ЛИНКОВИ