Актуелности

Отпочна обуката за проценители за четирите области во надлежност кои се во надлежност на Министерството за економија

Вкупно 395 кандидати од цела Македонија вчера присуствуваа на почетокот на првата обука за проценители по четирите области кои се во надлежност на Министерството за ...
[повеќе]

“ЈАВНА РАСПРАВА ПО НАЦРТ ПРОГРАМАТА ЗА РЕАЛИЗАЦИЈА НА СТРАТЕГИЈАТА ЗА РАЗВОЈ НА ЕНЕРГЕТИКАТА ВО РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА ЗА ПЕРИОДОТ 2012-2016”

“Согласно член 11 од Законот за енергетика (Службен весник на Република Македонија број 16/2011 и 136/2011) по предлог на Министерството за економија, Владата на Република ...
[повеќе]

Листа на баратели кои го остваруваат правото на надомест на дел од трошоците за купен и вграден сончев колектор

Согласно Програмата за надоместување на дел од трошоците за купени и вградени сончеви термални колекторски системи во домаќинствата за 2012 година(“Службен весник на Република Македонија” бр. 12/12 и 53/12), ...
[повеќе]
1 2 next вкупно: 12 | прикажани: 1 - 10
КОРИСНИ ЛИНКОВИ