Известување во врска со спроведување на консултациите со јавноста во процесот на подготовката на Програма за реализација на Стратегија за развој на енергетиката во Република Македонија за период 2012-2016 година и Извештајот за стратегиска оцена на животн

  • email Емаил на пријател
  • print принт верзија
Тагови
КОРИСНИ ЛИНКОВИ