Заменик министер за економија

Христијан Делев 

тел.:+389 (0) 2 3093 400

маил: hd@economy.gov.mk

 

 

  • email Емаил на пријател
  • print принт верзија
Тагови
Нема тагови за овој текст
КОРИСНИ ЛИНКОВИ