Органи во Состав

Насловна | Министерство | Органи во Состав

ОРГАНИ ВО СОСТАВ

1. ДРЖАВЕН ПАЗАРЕН ИНСПЕКТОРАТДиректор:  Елизабета Чингаровска 2. БИРО ЗА МЕТРОЛОГИЈАДиректор: Димитар Парнарџиев 3. ДРЖАВЕН ИНСПЕКТОРАТ ЗА ТЕХНИЧКА ИНСПЕКЦИЈАДиректор:  Екрем Буњаки 4. УПРАВА ЗА НАМЕНСКО ПРОИЗВОДСТВО Директор: Дејан Радосављевиќ  
[повеќе]
вкупно: 1 | прикажани: 1 - 1
КОРИСНИ ЛИНКОВИ