ОРГАНИ ВО СОСТАВ

1. ДРЖАВЕН ПАЗАРЕН ИНСПЕКТОРАТ
Директор:  Елизабета Чингаровска

2. БИРО ЗА МЕТРОЛОГИЈА
Директор: Димитар Парнарџиев

3. ДРЖАВЕН ИНСПЕКТОРАТ ЗА ТЕХНИЧКА ИНСПЕКЦИЈА
Директор:  Екрем Буњаки

4. УПРАВА ЗА НАМЕНСКО ПРОИЗВОДСТВО

Директор: Дејан Радосављевиќ

 

  • email Емаил на пријател
  • print принт верзија
Тагови
Нема тагови за овој текст
КОРИСНИ ЛИНКОВИ