Државни советници

Државен советник за евро-интеграции и меѓународна соработка

Билјана Д.Стојановска

маил: biljana.d.stojanovska@economy.gov.mk

 

 

Државен советник за туризам и угостителство

Шовкет Хазари

маил: sovket.hazari@economy.gov.mk

 

  • email Емаил на пријател
  • print принт верзија
Тагови
Нема тагови за овој текст
КОРИСНИ ЛИНКОВИ