Огласи

Објава на конкурс за избор на директор на ЦЕФТА секретаријат

  Влада на Република Македонија МИНИСТЕРСТВО ЗА ЕКОНОМИЈА во  соработка со ЦЕФТА СЕКРЕТАРИЈАТ - БРИСЕЛ ОБЈАВУВА КОНКУРС ЗА ИЗБОР НА ДИРЕКТОР НА ЦЕФТА СЕКРЕТАРИЈАТОТ,  БРИСЕЛ, КРАЛСТВОТО БЕЛГИЈА   Централноевропскиот ...
[повеќе]
1 2 3 4 5 6 7 8 next вкупно: 72 | прикажани: 1 - 10
КОРИСНИ ЛИНКОВИ